Ne Aramıştınız?

Logo Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri A.Ş.'de Bayrak Değişimi

%100 Yerli AR-GE'si ve uzman ekibiyle 2013 yılında kurulan ve günümüzde binlerce firma tarafından başarıyla kullanılıp global pazara açılma hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyen Berqnet Firewall markasının tepe yönetiminde önemli bir atama gerçekleşti.

Logo Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri A.Ş.'de Bayrak Değişimi
3 Nisan

Logo Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri A.Ş.'nin kurucu genel müdürü olan, 2013 yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Tuğrul Tekbulut'un vizyonuyla çalışmalarına başlayarak Berqnet markasının bugünlere gelmesinde çok önemli bir rolü olan Sayın Dr. Ali Murat Apohan, genel müdürlük görevini şu anda Logo Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri A.Ş.'de Teknoloji ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Sayın Mustafa Hakan Hintoğlu'na devretmiştir.

''Berqnet Kalitesini İspatlamıştır!''

Siber güvenlik alanında işletmelerin tüm ihtiyaçlarına bütüncül bir çözüm üretme amacıyla kurulan ve bu topraklarda doğarak global bir siber güvenlik markası olma vizyonuyla yoluna emin adımlarla devam eden Berqnet’in gelecek vizyonu ve bu bayrak değişimiyle alakalı Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Tuğrul Tekbulut: ''Çok kaliteli ve çalışkan bir kadro ile AR-GE’ye harcadığımız yıllar sayesinde çok ciddi bir ağ ve siber güvenlik teknolojileri birikimine sahip olduk. Herkesin kolayca anlayabileceği, kullanabileceği, sağlam ve güvenilir ürünler geliştirerek, yurt çapında yaygın satış, danışmanlık ve servis ağı kurarak herkesin saygısını kazanmış olan Berqnet markasını yarattık. Berqnet bugün yüzlerce değerli iş ortağı ve binlerce kullanıcısıyla Türkiye siber güvenlik ekosistemi içinde kendine çok sağlam bir yer edinmiş, yurt dışına açılma aşamasına geçmiş bir başarı öyküsüdür. Bu başarının baş mimarı olan kurucu genel müdürümüz Murat Apohan’a teşekkür ediyor, kendisinin bıraktığı bu bayrağın yeni genel müdürümüz Hakan Hintoğlu tarafından aynı bilinç ve sorumlulukla taşınacağına gönülden inanıyorum.'' diyerek eski Genel Müdürümüz Sn. Apohan'a teşekkürlerini iletti ve kendisine yeni iş yaşamında başarılar diledi.

“İddialı Hedeflerimiz Bulunuyor!''

Genel müdürlük görevine atanan Sn. M. Hakan Hintoğlu ise: “Bu görev ortaya koyulmuş olan büyük emeğin daha ileriye götürülmesi için verilen bir sorumluluktur. Berqnet'in siber güvenlik alanında bir dünya markası olması vizyonuyla iddialı hedeflerimiz bulunuyor. Bu hedeflere ulaşmak için tüm paydaşlarımızla birlikte kol kola çalışmaya devam edeceğiz. Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Tuğrul Tekbulut olmak üzere, genel müdürlük bayrağını teslim aldığım Sn. Dr. A. Murat Apohan'a bana duydukları güven için teşekkür ediyor, bu değişimin markamız ve tüm ekosistemimiz için hayırlı olmasını diliyorum.'' diyerek yeni göreviyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Logo Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü M. Hakan Hintoğlu Hakkında:

Mustafa Hakan Hintoğlu haberleşme ve internet teknolojilerinde yerli ve çok uluslu şirketlerde 20 yıllık deneyime sahiptir. Yüksek teknoloji çözümlerinin geliştirme, satış ve destek aşamalarında yurt içinde ve yurt dışında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde lisans ve yüksek lisans derecelerine sahiptir.

Boğaziçi Üniversitesi’nde Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi yüksek lisans derecesine sahiptir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

Logo Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri A.Ş. Yönetim Kadrosu Hakkında Detaylı Bilgi İçin: https://berqnet.com/biz-kimiz

Bu bayrak değişiminin, Türkiye'nin %100 yerli firewall markası olan ve 900'den fazla iş ortağıyla 10.000'den fazla işletmeye hizmet veren Berqnet Firewall'a hayırlı olmasını diler, yeni genel müdürümüz Sn. M. Hakan Hintoğlu'na görevinde başarılar dileriz.

 

Berqnet - Siber Güvenliğiniz Bize Emanet!

3 Nisan 2020
Hızlı Teklif Alın