Ne Aramıştınız?

Berqnet'ten Eğitime Tam Destek: Beykoz Üniversitesi Siber Güvenlik Eğitimi

Ülkemizin siber güvenlik alanındaki geleceği için eğitime verdiğimiz destek devam ediyor! Biz Berqnet olarak, gençlerimizi işin içine katmadan ülkemizin siber güvenlik alanındaki geleceğini inşa etmenin mümkün olmadığına inanıyor, bu nedenle eğitim kurumlarına destek vermeyi öncelikli görevlerimiz arasında görüyoruz.

Berqnet'ten Eğitime Tam Destek: Beykoz Üniversitesi Siber Güvenlik Eğitimi
11 Ekim

Eğitime olan desteğimiz kapsamında bu kez Beykoz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bölümü 2.sınıf öğrencileriyle bir araya geldik ve oldukça verimli bir siber güvenlik farkındalığı, temel network ve firewall eğitimi gerçekleştirdik.

Birçok eğitim kurumuyla gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimiz önümüzdeki günlerde de hız kesmeden devam edecek. Aynı zamanda bu alanda ilerlemeyek isteyen gençlere staj ve iş imkanı sunmak için de üstümüze düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz. Beykoz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ile imzalamaya hazırlandığımız protokol çerçevesinde de eğitime verdiğimiz desteği düzenli hale getirmeyi ve gençlerimize siber güvenliği sevdirmeyi amaçlıyoruz.

Beykoz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu yönetimine ve Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bölümü öğretmenlerinden Sayın Gözde Mihran Altınsoy’a misafirperverlikleri ve siber güvenlik konusundaki hassasiyetleri için teşekkür ederiz.

11 Ekim 2018
Hızlı Teklif Alın