Ne Aramıştınız?

Mehmet Tuğrul Tekbulut MTAL'de (Bilişim Lisesi) Mesleki Eğitimde Niteliğin Artırılması Çalıştayı Yapıldı!

LOGO Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri A.Ş. (Berqnet) ve LOGO Yazılım'ın kurucusu, yatırımcımız Sn. Tuğrul Tekbulut'un destekleri ve hayırseverliğiyle eğitim hayatına başlayan Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ekosistemindeki tüm paydaşlarıyla bir araya gelip ögrencileri için yeni projeler üretmeye devam ediyor.

Mehmet Tuğrul Tekbulut MTAL'de (Bilişim Lisesi) Mesleki Eğitimde Niteliğin Artırılması Çalıştayı Yapıldı!
1 Ağustos

Bugün Gebze Kaymakamı Sn. Mustafa GÜLER'in girişimleri ile Gebze Belediye Başkanı Sn.Zinnur BÜYÜKGÖZ, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü M. Hasan ASLAN, hayırsever iş adamı ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Mehmet Tuğrul TEKBULUT, Berqnet Firewall Genel Müdürü Sn. Dr. A. Murat APOHAN, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Sn. Serdar İBRAHİMCİOĞLU ve heyeti, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Şener DOĞAN, Şube Müdürü Hamza KONDAKÇI, Atölye Vizyon ve Benmaker yetkililerinin katılımıyla bilişim lisesi ev sahipliğinde mesleki egitiminde niteliğin artırılması ve robotik, kodlama, maker, steam egitimlerinin okullarda ders müfredatlarına dahil edilerek öğrencilerin becerilerinin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Proje okulu olarak hedeflerin anlatıldığı bu önemli çalıştay Atölye Vizyon ve Benmaker yetkililerinin sunumları ile sona erdi. Sayın kaymakamımız  ve Sn. Mehmet Tuğrul Tekbulut başta olmak üzere tüm katılımcılar, okulumuza en yuksek dilimle yerleşen ögrencimizi de tebrik ederek başarılar diledi.

1 Ağustos 2019
Hızlı Teklif Alın