Ne Aramıştınız?

Berqnet Firewall Tesid Ödülüne Layık Görüldü

Logo Siber Güvenlik, 13. TESİD Ödülleri’nin galipleri arasında yerini aldı!

Berqnet Firewall Tesid Ödülüne Layık Görüldü
28 Ocak

Türkiye’nin en büyük yazılım şirketlerinden Logo’nun çalışmaları, Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen TESİD Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri kapsamında tescillendi. Logo’nun alt kuruluşlarından Logo Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri A.Ş., (Logo SGT) geliştirdiği siber güvenlik cihazı “Unified Threat Management System” (UTM) ile KOBİ Dalında Yenilikçi Ürün ödülüne layık görüldü. İşletmeleri siber saldırı ve korsanlardan korumak için geliştirilen donanım tabanlı UTM, kullanım kolaylığıyla fark yaratıyor. Logo Siber Güvenlik tarafından yönetilen sunucular üzerinden sürekli güncellenen sistem, işletmelerin güncel tehditlere karşı daha dirençli kalmasını sağlıyor. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Logo Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri Genel Müdürü Dr. Murat Apohan, “Türkiye’nin saygın sanayi kurumları, temsilcileri ve akademisyenlerinin oluşturduğu TESİD’in bu yıl 13.sünü düzenlediği Yenilikçi Yaratıcılık Ödülleri kapsamında daha piyasaya çıkmadan kazandığımız ödül, bizi çok gururlandırdı. Yaptığımız ArGe çalışmalarının meyvesini toplamaya başladık. Bu bize, özgün ürünler geliştirmek yolunda büyük güç veriyor. Ayrıca ürünümüzün, TESİD gibi saygın bir dernek tarafından ödüllendirilmesi, bizi çok mutlu etti. Yerli ArGe ile ülke ekonomisine katkıda bulunacak yüksek teknolojili ürünler geliştirmeye ve daha büyük başarılara imza atmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) 

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı yetkililerinin teşvikiyle, Türkiye’deki elektronik sanayi firmalarının temsilcileri ve üniversitelerimizin elektronikle ilgili bölümlerindeki öğretim üyelerinin girişimiyle, 24 kurucu üye tarafından 1989’da kuruldu. Halen 90’a yakın sanayi firmasına mensup 160’tan fazla üyesi olan TESİD’de, elektronik sanayisi, bilgi teknolojileri ve bunlarla ilgili hizmetler sektöründe ArGe ve/veya üretim yapan firmaların işvereni veya temsil yetkisine sahip mensupları yer alıyor.

28 Ocak 2015
Hızlı Teklif Alın