Ne Aramıştınız?

Bir Okula Daha Berqnet Firewall'un Desteğiyle Siber Güvenlik Laboratuvarı Kuruldu!

Kocaeli'nin ve ülkemizin parlayan yıldızlarından olan ve bu alanda proje okulu sınıfında bulunan Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Berqnet Firewall'un katkılarıyla siber güvenlik laboratuvarı kurularak bu alanda eğitim veren öğretmenlere detaylı bir siber güvenlik okuryazarlığı ve firewall ürün eğitimi verildi.

 

Bir Okula Daha Berqnet Firewall'un Desteğiyle Siber Güvenlik Laboratuvarı Kuruldu!
23 Ekim

Eğitici eğitimine katılan Logo Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri - Berqenet Firewall Genel Müdür Sn. Dr. A. Murat Apohan, Genel Müdür Yardımcısı Artuğ Tikiç, Pazarlama ve İletişim Yöneticisi Serhat Şahin, Teknik Kanal Müdürü Mustafa Doğan ve öğretmenlerimizden Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürü Sn. Halil Erdal, okul müdür yardımcısı Cihan Yıldız, Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Özcan Kılıçkara, Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmeni Hüsnü Küçükköylü, Uğur Karac, Yasemin Yıldız ve Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Ali İmran Şahin ile birlikte tüm öğretmenlere konunun tüm detayları aktarılarak müfredatta siber güvenliğin ana ders olarak anlatılmasına yönelik ilk tohumlar ekilmiş oldu.

 

 

Ayrıca Mehmet Tuğrul Tekbulut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapılan anlaşma kapsamında okulan bağışlanan siber güvenlik ürününlerin eğitimi, siber güvenlik okuryazarlığının artırılmasına yönelik öğrencilere verilen eğitimlerin düzenli aralıklarla devam ettirilmesi ve bu önemli konunun MEB müfredatına alınması için gerekli girişimlerin başlatılması noktasında fikir birliğine varıldı.

 

 

300'e yakın bilişim alanında okuyan öğrencinin katıldığı öğrenci eğitiminde ise öğrencilere; Teknik Kanal Müdürü Mustafa Doğan tarafından her geçen gün önemi biraz daha artan siber güvenlik alanıyla ilgili farkındalık, bilinç ve temel bilgileri içeren kapsamlı bir eğitim verildi.

 

 

%100 Yerli AR-GE ile geliştirilen ve Türkiye'nin yerli firewall'u olarak sektöründe liderlik vizyonuyla çalışmalarında devam eden Berqnet Firewall, eğitime tam destek misyonuyla eğitim kurumlarına destek vermeye devam etmektedir.

23 Ekim 2019
Hızlı Teklif Alın