Ne Aramıştınız?

Her işletme bu kanununda belirtildiği şekilde (imzalanarak ve güvenli saklanarak) internete bağlanan cihazların kayıtlarını tutmak zorundadır. Aynı zamanda Wifi hizmeti veren firmaların da bu Wifi hizmeti verdikleri kişilerin loğlarını tutmakla beraber SMS, T.C. Kimlik gibi doğrulama da yapmak zorundadırlar.

5651 sayılı "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun" 23 Mayıs 2007 tarihinde 26530 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. 5651 Sayılı Kanun internet ortamında yapılan yayınların sistematik bir düzen ve kontrol altına alınması ve aynı zamanda yapılan bu yayınlar yoluyla işlenen suçlar ile mücadele edilmesi hakkındaki kanundur.

5651 Sayılı Kanun gerekliliklerine uygun kayıt tutmanın ve güvenli bir ağa sahip olmanın en kolay ve en masrafsız yöntemi Firewall cihazı kullanmaktır. 5651 Sayılı Yasa gerekliliklerine uygun, istediğiniz şekilde ağlarınızı ayarlayıp kullanıcıları zaman damgasıyla birlikte takibinin kolayca yapılabildiği Firewall cihazları bulunmaktadır. Berqnet Firewall ailesi de bu kanunun getirmiş olduğu zorunlulukları yerine getiren yeni nesil firewall cihazıdır.

Eğitime Katıl, Uzmanlaş, Sertifikanı Al ve Paylaş

<h2>Eğitime Katıl, Uzmanlaş, Sertifikanı Al ve Paylaş</h2>
Hızlı Teklif Alın